{0} reviews | Schrijf review

Desmet
Sint-Pieters-Leeuw - Welkom bij opritten Desmet

Voor de aanleg van uw oprit moet u absoluut bij ons zijn. Jarenlange ervaring van vader op zoon. Desmet opritten gelegen te Sint-Pieters-leeuw nabij Halle en Pepingen. Steed vrijblijvende offerte voor kleine en grote opdrachten.

Brabantsebaan 356
1600 Sint-Pieters-Leeuw

028087614
02 532 57 12
     

Welkom bij Desmet opritten

 

Beste Klant,

 

Met genoegen heten wij u welkom op onze website. Ons bedrijf is sinds jaren toonaangevend in het aanleggen van opritten, terrassen en parkings in alle materialen die u op de markt kunt vinden.

 

Onze service begint vanaf het eerste contact. We komen langs, luisteren naar uw wensen en indien u het wenst, geven we ook graag advies. Wij zijn niet afhankelijk van bepaalde winkels of merken en kunnen u daardoor eerlijk advies geven.  

 

Door de jaren heen, kwam meer en meer de vraag om ook de tuin in orde te brengen. Daardoor hebben wij ons ook gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. U mag ons uiteraard ook enkel contacteren voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin.

 

Wij aanvaarden kleine en grote opdrachten.

 

Onze werken en dus ook onze referenties voor het aanleggen van opritten bevinden zich hoofdzakelijk in en rond regio's:  Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Lembeek, Pepingen, Gooik, Lennik, Dilbeek, ... (Vlaams Brabant)

 

Werken met Desmet betekent ook dat u kunt genieten van 45 jaar ervaring, topservice, netheid en afwerking!

 

Bel ons en ontvang een vrijblijvende offerte!

 

 

 

Onze trefwoorden

Terras, terassen, kasseien, opritten, parkings, grondwerken, klinkers, garages, parking, oprit, klinkerwerken, chape, kasseien, tuinaanleg, bestrating, natuursteen asfalt, dolomiet, kiezel, blauwe steen, wegeniswerken.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Map

 Bereken route